Kundservice

I den här sektionen hittar du e-tjänster, blanketter, villkor, broschyrer och instruktioner på ett samlat ställe.

Hur kan du påverka din pension?

25 november 2020

Du kan på olika sätt påverka hur stor din framtida tjänste­pension blir. Hur pengarna placeras och om du har något efterlevandeskydd är saker som alla påverkar storleken på pensionen.

Det finns två saker för dig att ta ställning till i Avtals­pension SAF-LO: hur dina pengar ska placeras och om du behöver något efterlevandeskydd.

På uppdrag av ägarna Svenskt Näringsliv och LO, gör Fora under december månad ett utskick till dem som ännu inte valt pensions­förvaltare för sin Avtals­pension SAF-LO, och som är i åldrarna 35-61 år.

Utskicket består av en broschyr, där samtliga pensions­förvaltare inom Avtals­pension SAF-LO beskriver sina försäkringar.

Mer information
Har du fått broschyren och har frågor om de olika försäkringarna i Avtals­pension SAF-LO, ska du vända dig direkt till pensions­förvaltarna.

Fora svarar på allmänna frågor om Avtals­pension SAF-LO samt på frågor om hur du gör ditt val.

20 augusti 2024

Charlotte Anderén Fornander utses till tillförordnad vd för Fora

Foras nuvarande vd, Elisabeth Wisén, lämnar sin position. Hon ersätts av Charlotte Anderén Fornander, som tillträder som tillförordnad vd från och med den 1 september 2024.

19 augusti 2024

Nyhet i rutinen för månadsfakturan

Nu tar vi nästa steg för att linjera administrationen av de kollektivavtalade försäkringarna för arbetare och tjänstemän.

15 augusti 2024

Missa inte ersättning - det här behöver du göra

Den här informationen är till arbetsgivare som har betalat avgift till TRR, TRS eller TSL under perioden 1 januari - 31december 2023 och som ännu inte har registrerat något bankkonto eller bankgiro hos Fora för utbetalning.

2 juli 2024

Glad sommar!

Nu är sommaren här och vi på Fora vill tacka alla er som varit i kontakt med oss under våren i olika sammanhang. 

18 juni 2024

Semester och paus - kanske bästa tiden att se över sina trygghetsförsäkringar

Juli och första delen av augusti är den vanligaste perioden för svenskarnas sommarsemester. Då tar vi en längre paus från jobbet och förhoppningsvis infinner sig semesterlugnet. Kanske är det bästa tiden att se över sina trygghetsförsäkringar?

av 29
>